• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Sound of Puglia

Share

Read next article:

"Inovatiile anului 2015 in electrocasnice"

Read previous article:

"Graffiti advertising"

In Uncategorized | 0 comments

Port_de_p_che_de_Trani-Basilicata__Puglia_and_Ca-20000000000072251-500x375-700x525

Cea mai estică regiune a Italiei, numită Puglia este o zonă plină de atracții turistice de diverse feluri: plaje lungi și însorite, coaste abrupte ce se pierd în Marea Adriatică, orașe minunate precum Lecce și câmpii întinse presărate cu ferme, podgorii și livezi de măslini.

Orașul Giurdignano, în colaborare cu mai multe asociații locale, antreprenori locali și cu Agenția de Promovare a Regiunii Puglia ne-a invitat să luăm parte la o săptămână de dezbateri și vizite organizate pentru a descoperi această zonă despre care știam atât de puțin.

Din punctul nostru de vedere, un grup de 9 tineri din Arad, rezultatul a fost unul excelent: am descoperit valoarea turistică a acestei regiuni care o face unică în lume. Pe lângă toate bogațiile naturale pe care am avut oportunitatea de a le vedea, am descoperit de asemenea o cultură deosebită și o serie de tradiții și obiceiuri pe care locuitorii Pugliei le-au păstrat și promovat cu inteligență. A fost extraordinar să vedem cum un vechi dans local, numit ”pizzica” a atras o mulțime de admiratori datorită activităților culturale întreprinse și promovate de către o asociație numită “Association Metamorphosi”.

Cu adevărat remarcabilă, insă este schimbarea la care au fost supuse mai multe ferme și fabrici de ulei care, salvate de la o distrugere sigură și lentă, au fost transformate în adevărate puncte de atracție turistică.

Comunitatea locală a fost una extrem de ospitalieră, în urma unor vizite făcute la “American Bar Brise” și “Prodotti Tipici Protopapa”, am avut posibilitatea de a gusta din produsele culinare locale, despre care putem spune că au fost delicioase.

În urma acestei vizite am dori să recomandăm regiunea Puglia ca o destinație care nu trebuie ratată.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comenzi On-line