• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Servicii specializate de curățenie

Pardoseala nou montată arată foarte bine, nu-i așa? Dar ce se întâmplă când, după un scurt interval, aceasta începe să-şi piardă din aspectul de nou, se zgârie şi nu mai poate fi întreţinută eficient? Puteți să apelați la soluții de întreţinere ulterioară sau de refacere dar, din păcate, acestea au costuri foarte mari și efect pe termen scurt.

Soluția Medinet Hygiene Consulting:

Specialiştii noştri aplică stratul de protecţie imediat după montarea pardoselei deoarece, prin acest procedeu se asigură o protecţe de lungă durată, lucru care va reduce considerabil costurile de întreținere.
Protecţia se realizează prin aplicarea pe suprafaţă a 2-3 straturi dintr-o soluţie specială pe bază de polimeri (însă aceasta diferă în funcţie de natura pardoselii).
Câteva date tehnice:
Primul strat de protecţie acţionează ca un sigilant împiedicând pe viitor pătrunderea murdăriei în porii pardoselii şi implicit murdărirea acesteia pe viitor. Al doilea şi al treilea strat sunt de uzură dar în acelaşi timp asigură un luciu placut al suprafeţei.
Deşi protecţia pe suprafaţele intens circulate rezistă între 18 şi 24 de luni în condiţii de întreţinere corespunzătoare, recomandarea noastră este de a reface protecţia la fiecare 6-12 luni pentru a obţine:


  • O suprafaţă protejată de murdărie permanent

  • O pardoseală uşor de întreţinut: consum redus de detergenţi şi manoperă

  • O uzură care se va diminua considerabil

  • Un efect curat şi lucios dar fără riscul de alunecare

Durata de execuţie diferă în funcţie de dispunerea suprafeţei, poate dura până la 24 ore la o suprafaţă între 100-300 mp, însă lucrarea se poate executa în afara orelor de program/vârf.

Câteva exemple de suprafețe tratate:

Comenzi On-line