• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Cum să te ferești de căpușe și pureci

Share

Read next article:

"Cum să oprești invazia furnicilor în casă"

Read previous article:

"Cum să scapi de ploșnițe de pat"

In Uncategorized | 0 comments

Menține curățenie în curtea ta.
Prima linie de apărare este păstrarea la distanță a puricilor și a căpușelor de pe proprietatea dumneavoastră. În cazul în care locuiți într-o casă care are curte, asta înseamnă că trebuie să păstrați iarba cosită și arbuștii tunși. Aceasta metodă simplă de amenajare a teritoriului este eficient împotriva puricilor și a căpușelor, deoarece acestea au mai puțin loc să se ascundă. În continuare, să se descurajeze animalele de companie străine și animalele sălbatice să vină în curte și astfel să aducă purici cu ele. Pisicile străine sunt cele care pot avea purici. Nu invita animalele străine lăsând boluri cu hrană ale câinilor sau pisicilor afară. Tunde orice arbori și arbuști mari, în care s-ar putea urca animalele sălbatice. Sigilați orice deschideri de acces, garaje, grajduri, sau sub punți, în cazul în care animalele sălbatice sau câinii vagabonzi sau pisicile ar putea să-și facă un cuib. Când plantați arbuști, păstrați-i departe de casă și unul față de altul. De fiecare dată când există circulație a aerului și lumină a soarelui, larvele de purici vor fi distruse.

Prevenirea practică.
Mulți proprietari de animale de companie folosesc picături împotriva puricilor și căpușelor pentru animalele lor. Când ajungeți acasă, pieptănați cu o perie blana animalului de companie înainte de a intra în casă, astfel reduceți numărului de organisme dăunătoare pe care le pot purta în blană.  Aveți un animal de companie cu părul lung ? Este mai ușor pentru dăunători să se ascundă acolo. Așa că luați în considerare să tundeți blana animalului peste vară.

Păstrați casă curată.
Având purici și căpușe în casa dumneavoastră nu înseamnă că aveți casa murdară. Dar, dacă acordați o atenție deosebită la anumite zone, puteți face ca dăunătorii să nu se simtă bine veniți. Puricii (ouăle, larvele de purici și pupele) trăiesc adesea în covoare sau carpete. Așa că cel puțin o dată pe săptămână aspirați covoarele, și se poate și mai des dacă la fața locului ați văzut purici.
Atunci când aspirați, nu aspirați doar centrul camerei. Puricii evită zonele cu trafic ridicat, astfel fiți siguri că aspirați și pe lângă plinte, sub mobilă, sub perne, și oriunde animalele de companie dorm sau își petrec timpul. Acest lucru poate elimina 30 % din larve și 60 % din ouăle de purici. Schimbați sacii aspiratorului în mod frecvent. În cazul în care plimbați animalul de companie cu mașina, aspirați de asemenea și mașina. Spălați animalul,  așternutul în care doarme și jucăriile în apă caldă săptămânal pentru a ucide ouăle și larvele de purici.
Tratament și prevenire infestare.
Mulțumită produselor eficiente împotriva puricilor și căpușelor care se pot utiliza și pe animalele de companie, infestările sunt mult mai puțin frecvente astăzi. În cazul în care puricii invadează, luați măsuri pentru a scăpa de ei și să îi păstrați la distanță. În primul rând, aspirații temeinic covoarele. După ce aspirați, aruncați punga imediat, deoarece ouăle și larvele vor continua să se dezvolte în sac. În continuare, șamponați covorul pentru a elimina larvele. În cazul în care alegeți să utilizați un insecticid în casa dumneavoastră, curățarea covoarelor permite în primul rând produsului să acționeze mai adânc în covor. Pentru tratamente profesioniste, apelați la specialiști.

Pentru un tratament de durată și profesionist, vă sfătuim să apelați la unul dintre specialiștii noștri.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comenzi On-line