• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Consultanță HACCP

Ce este HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) este o abordare sistematică a siguranţei alimentelor. HACCP permite nişte măsuri pentru reducerea riscurilor care pot cauza nereguli în procesul de producţie al alimentelor. Astfel, putem vorbi despre HACCP ca un sistem de prevenire a riscurilor şi nu ca o inspecţie a produselor. Poate fi aplicat în oricare din stagiile alimentare: de la procesele de producţie, inclusiv împachetarea, distribuţia şi până la consumatorul final. Cu alte cuvinte: De la furcă la furculiţă.

De ce ai nevoie de HACCP


  • Este obligatoriu din punct de vedere legal: Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului Uniunii Europene nr. 852/2004/CE transpus în legislația românească prin H.G. 924 din 2006;

  • Ajută la organizarea fluxului tehnologic și sistematizarea proceselor prin verificarea acestora prin proceduri de lucru prestabilite;

  • Prin controlarea factorilor de risc major, vă veţi asigura consumatorii că produsele dumneavoastră sunt sigure şi sănătoase din punct de vedere tehnologic. Se aplică la: Produsele de origine animală și non-animală; Produsele alimentare neprocesate; Băuturile şi produsele din băuturi; Spaţiile de procesare, depozitare și comercializare a alimentelor.

De ce Medinet Hygiene Consulting

Am acumulat o experienţă de peste 8 ani în domeniul consultanţei, concretizată în peste 100 de clienţi multumiţi şi o echipă de consultanţi profesionişti.

Specialiştii noştri cu experienţă în domeniul managementului siguranţei alimentare, vă oferă servicii de instruire şi consultanţă pentru implementarea sistemului HACCP.

Comenzi On-line