• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Companie

Ce înseamnă Medinet Hygiene Consulting

Medinet Hygiene Consulting este un partener de încredere în furnizarea produselor şi serviciilor de control al dăunătorilor de cea mai înaltă calitate, de consultanţă profesională în igiena spaţiilor comerciale şi rezidenţiale, mai exact de produse şi servicii integrate de biosecuritate. Medinet Hygiene Consulting a ajutat şi ajută în continuare la menţinerea siguranţei sanitare în locaţii cu diferite destinaţii.

robotii biosecurizat

O echipă de 15 profesioniști

Peste 8 ani de experiență

Peste 3000 de clienți mulțumiți

Suntem o echipă tânără şi prietenoasă care oferă consultanţă de calitate ȋn igienă, dedicându-se serviciilor personalizate şi acordând o atenţie deosebită atât clienţilor comerciali cât şi celor rezidenţiali. Dorim să creştem împreună cu partenerii noştri şi să le fim alături în orice moment; de aceea, reprezentanţii Medinet Hygiene Consulting cu reşedinţele în Arad, Timişoara şi Oradea răspund oricărei provocări în cel mai scurt timp.

Prestăm servicii profesionale de control al dăunătorilor de toate tipurile, oferim servicii specializate de curățenie a spaţiilor în care dumneavoastră vă desfăşuraţi activitatea, oferim consultanță calificată pentru sisteme de management al riscului și al siguranței alimentului bazat pe principiile HACCP, oferim expertiză în elaborarea de planuri și proceduri specializate de igienizare, comercializăm soluții profesionale eficiente și consumabile de calitate superioară pentru igienă.

In anul 2005, un tânăr cu foarte multe idei, experienţă şi determinare, a venit cu ideea de a oferi nu doar produse de curăţenie ci de a ajuta şi consilia partenerii pe partea de curăţenie şi igienă a spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea, fie ea profesională sau personală. Aşa a luat naştere Medinet Hygiene Consulting, care, după cum îi spune numele, oferă consultanță în igienă, mai exact soluţii la probleme.

Oferim planuri personalizate de combatere a dăunătorilor, nu doar dezinsecţie; consultăm partenerii în implementarea sistemelor de management al riscului şi nu vindem dosare HACCP; asigurăm clienţilor servicii specializate de igienizare, nu doar facem curăţenie. Pe lângă toate acestea, distribuim consumabile şi sisteme de dozare de unică folosinţă, ideale pentru maximizarea igienizării, nu doar detergenți.

Credem în bun-simţ şi respect faţă de oamenii din jur, faţă de comunitate şi faţă de mediu. De aceea, ne folosim de cele mai sigure produse şi metode iar personalul Medinet Hygiene Consulting are parte de perfecţionare continuă la cele mai înalte standarde.

Comenzi On-line