• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Servicii de control al dăunătorilor

Ai probleme cu dăunătorii?

Asigurăm servicii profesionale de control al dăunătorilor de toate tipurile atât pentru spații cu destinații de producție sau comerciale cât și pentru spații rezidențiale. Pentru un plan eficient de control al dăunătorilor cere vizita unuia dintre specialiștii noștri pentru o evaluare gratuită a locației.

Cheamă un specialist pentru o locație comercială Calculează-ți singur prețul pentru o locuință


Oferim o gamă largă de metode repelante, siteme de alungare din spații deschise sau de pe clădiri și chiar sisteme de retenție pentru diferite tipuri de dăunători auxiliari: câini, pisici, păsări dăunătoare, cârtițe, etc.


Se ştie că, pe langă insecte, cei mai de temut dăunători ai cerealelor sunt rozătoarele care pot să producă adevarate pagube pentru agricultori. De aceea, noi venim în ajutor cu serviciul de tratare a cerealelor depozitate cu produse de protecţie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) şi toxice (T) , considerat în trecut şi în prezent cea mai eficientă metodă de eradicare a diferitelor tipuri de dăunători din depozitele de cereale. Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatură de ultimă generaţie şi de personal calificat.

Substanţele pe care le utilizăm sunt Fosfura de Aluminiu 56% sau Fosfura de Magneziu 66%, substanţe catalogate ca fiind foarte toxice (T+). Societatea noastră este autorizată pentru prestarea de servicii şi comercializarea de produse de protecţie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) şi toxice (T).


Distrugerea rozătoarelor are un rol deosebit de important în menţinerea igienei spaţiilor deoarece șoarecii, dar mai ales șobolanii, sunt rezervoare de infecție și vectorii raspândirii diferitelor boli, producând în același timp pagube însemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje , etc.

Nu este de glumă nici când vine vorba de reşedinţe. Se răspândesc foarte rapid iar bolile pe care le pot transmite şobolanii şi muşcătura acestora pot fi letale. Sunt purtătorii unor boli infecţioase grave pe care le transmit persoanelor care ajung în contact cu aceste animale infectate, excrementele acestora sau chiar prin căile respiratorii.


Decontaminarea microbiană se aplică pentru prevenirea raspândirii organismelor cauzatoare de infecții și trebuie să aibă ca rezultat distrugerea a 99% până la 99,9% a germenilor, până când prezența lor nu mai cauzează risc de îmbolnavire.

Ea poate fi profilactică şi are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau poate fi de necesitate când se efectuează pentru a combate unele boli infecțioase sau parazitare din momentul în care au fost înregistrate primele cazuri de boală și până la eliminarea focarului.

Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanți chimici de grad mediu si înalt in funcție de patogeni, locație si timp disponibil pentru intervenție.


Pentru a combate eficient insectele este necesară crearea unei bariere protectoare astfel încât orice insectă care încearcă să pătrundă în perimetru să intre în contact cu ea. Insecticidul, fiind prezent pe toate suprafețele, va fi ingerat de acestea și astfel se va combate și preveni orice infestare.

Folosim echipamente specializate (atomizoare, nebulizatoare și termonebulizatoare) pentru a asigura o distribuție cât mai uniformă a substanțelor, astfel încât să fie acoperite atât suprafețele vizibile, cât și cele ascunse (ex: crăpături, țevi, găuri și zone de ventilație, etc). Suplimentar pe lângă insecticidele emulsionabile se aplica insecticide sub forma de gel concepute special pentru combaterea insectelor târâtoare.

Recomandăm o tratare completă a spaţiului iar dispersia să se facă în toate camerele și incintele, dar și pe exteriorul clădirii pentru a asigura o eficiență cât mai mare în creerea barierei protectoare.

Comenzi On-line