• Calea Bodrogului nr.62/D, Arad, 310059
  • +4 0357424724

Gandacii de bucatarie. Noi vrem sa plece, ei vor sa ramana

Share

Read next article:

"Medinet Hygiene Consulting angajeaza!"

Read previous article:

"inspectia eficientei gazarii silozurilor"

In Blog | 0 comments

Nimic nu-l agita mai mult pe om ca atunci cand vede un gandac gonind pe blatul din bucatarie, sau cand fuge de nebun pe raftul din camara cand aprinde becul. Gandacii au o bine-meritata reputatie neplacuta, iar cea mai mare problema este infestarea caselor in cautarea hranei, a apei si a adapostului.

Desi nici o insecta nu va primi vreodata simbolul “Biosecurizat”, gandacii par, cu atat mai mult, sa faca tot posibilul sa ajunga in locuri unde se depoziteaza gunoi, grasimi, apa statuta si mancare stricata. Fiind nocturni, gandacii se ascund in locuri calde si intunecate, in special in locuri foarte inguste, unde suprafetele ii ating pe ambele parti, fapt ce ingreuneaza controlul asupra lor.

Repulsia pe care o simtim atunci cand intalnim gandaci este strans legata de pericolul asupra sanatatii mancarii. Gandacii, in special anumite specii, intra in contact cu excrementele umane sau animale si pot transmite bacterii cum ar fi Salmonella in momentul in care ating mancarea sau obiectele cu/pe care se prepara aceasta. Alte specii pot transmite chiar infectii stafilococice si hepatita. De asemenea, pot cauza dizenterie.

Echipa Medinet Hygiene Consulting are ani de experienta in lupta cu acest adversar scarbos si recomanda urmatoarele masuri pentru a-i tine departe:

Mentine curate si neaglomerate suprafetele de lucru, chiuvetele, podelele, dulapurile si camarile

  1. Curata firimiturile, sterge lichidele varsate imediat si spala vasele dupa folosinta
  2. Pastreaza alimentele in recipiente inchise ermetic
  3. Sigileaza crapaturile din fundatie si din dulapurile de bucatarie
  4. Elimina orice sursa de umezeala (de ex.: un robinet care picura)
  5. Scapa de cartonul din casa
  6. Mentine curate interiorul cuptorului si a cuptorului cu microunde
  7. Scoate gunoiul seara si curata cosul de gunoi din cand in cand
  8. Pastreaza curatenia in toata casa si mai ales in bucatarie

Nu uita, daca ai probleme cu gandacii in casa ta, suna-ne la numarul 0257262611 sau scrie-ne un e-mail la adresa contact@medinethc.ro

Iti multumim ca ne ajuti sa tinem departe daunatorii din casa ta!

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comenzi On-line